|
СВЯТКУВАННЯ ДР товариства "Галицький лев"
|
|
| Falmariel | Дата: Середа, 13.01.2010, 13:56 | Повідомлення # 1 |
 Лейтенант
Група: Адміністратори
Статус: Offline
| Для початку мене цікавить та сама дата цієї події, бо Конан постійно називає різні числа.. О_о Далі - ми з Христьою були на святкуванні 6-ї річниці клубу "Паладін" - було дуже весело і гарно. Вони зняли "Хорс", організували живу музику від 2-х колективів, стіл, танці. Чому ми не можем? Які акції в нас у клубі відбуваються? - ніякі... тоді чому наприклад я повинна робити реконструкцію, якщо клуб не спроможний організувати бодай найменшої речі для своїх же...? 
|
| |
|
|
| Цирі | Дата: Середа, 13.01.2010, 18:28 | Повідомлення # 2 |
 Рядовий
Група: Користувачі
| Реконструкція до пянок не мае жодного відношення, якщо подобаеться її робити то роби ні так ні. Я б з задоволеням відсвяткувала ДН клубу, але на такий пафос бабла немаю. Якщо ти організуеш свято то я буду дуже вдячна 
|
| |
|
|
| Falmariel | Дата: Середа, 13.01.2010, 18:37 | Повідомлення # 3 |
 Лейтенант
| Цирі, а чому саме я повинна його організовувати? Маючи досвід вже такої одної спроби - дякую не треба. Виходить ти все зроби, а нам нас**ти... Крім того Паладінці свої гроші відбили... Скажу простіше - назвіть мені захід, де був присутній майже весь клуб?
|
| |
|
|
| Цирі | Дата: Середа, 13.01.2010, 18:52 | Повідомлення # 4 |
 Рядовий
| Ніхто не каже що ти повинна його робити я просто запропонувала тембільш це повинна робити не одна людина. І нікому не насрать крім того я звикла що до мене на свята приходять народ безкоштовно просто погулять та гарно проводити чяс.
|
| |
|
|
| Falmariel | Дата: Середа, 13.01.2010, 18:58 | Повідомлення # 5 |
 Лейтенант
| Я не про то говорю... я говорю про те. що наприклад навіть апаратуру донести нема нікому... Я вже мовчу про те. що допомогти десь пошукати колонки і т. п.
|
| |
|
|
| Цирі | Дата: Середа, 13.01.2010, 19:01 | Повідомлення # 6 |
 Рядовий
| давай просто попробуем організувати дн я думаю багато хто буде за
|
| |
|
|
| Falmariel | Дата: Середа, 13.01.2010, 19:15 | Повідомлення # 7 |
 Лейтенант
| я ж теж не проти... але спочатку б не погано визначитися з датою. Тоді з форматом, а там і наступні насущі питання - місце і т. п.
|
| |
|
|
| Shaman | Дата: Середа, 13.01.2010, 19:29 | Повідомлення # 8 |
 Рядовий
| Маріна тебе походу понесло ... які колонки, яка апаратура куда її нести і навіщо ??? Коли взагалі ДН ? Щоб тобі допомогли треба хоча б знати у чому тобі потрібна допомога , і взагалі знати що тобі потрібна допомога у чомусь , шо за паніка. "Які акції в нас у клубі відбуваються? - ніякі... тоді чому наприклад я повинна робити реконструкцію, якщо клуб не спроможний організувати бодай найменшої речі для своїх же...?" - взагалі тупо, тебе ніхто не заставляє щось робити заради когось ти це маєш робити заради себе, шоб вони відбувались треба спочатку збори зібрати і все обдумати . і ДН я вважаю треба там же обговорити , я б наприклад не хотів сидіти в прокуреному кабаку , а краще б поїхав кудись на природу не далеко від Львова , або можна придумати щось в залі. Варіантів безліч , треба лише поговорити і подумати і все буде, так що пропоную провести збори після свят
|
| |
|
|
| Falmariel | Дата: Середа, 13.01.2010, 19:43 | Повідомлення # 9 |
 Лейтенант
| Shaman, прочитай ще раз пости і подумай, а тоді відписуй.... О_о Яка ще паніка? Це був приклад з моєї спроби організувати бал в нашому клубі. коли я наткнулась на повне нерозуміння всіх інших і не бажання бодай якось допомогти в організації...
|
| |
|
|
| Conan | Дата: Середа, 13.01.2010, 21:15 | Повідомлення # 10 |
|
Лейтенант
Група: Модератори
| "Конан постійно називає різні числа.. О_о " Фалма, я теж тебе дуже ціную і шаную правильно. Дата виходу з підпілля офіційно першими у Львові- 4 травня 2000 року. дата реєстрації Т-ва -11 червня 2001 р. дата видачі свідоцтва про реєстрацію-13 червня 2001 р. травень- нє, хреново святкувати, бо майовка. отже - червень.
|
| |
|
|
| Conan | Дата: Середа, 13.01.2010, 21:16 | Повідомлення # 11 |
|
Лейтенант
Група: Модератори
| нам- простіше з святкуваням на природі, бо літо все-таки.. но і зал- незле.
|
| |
|
|
| Shaman | Дата: Четвер, 14.01.2010, 13:18 | Повідомлення # 12 |
 Рядовий
| це виглядає як паніка навіть якщо дуже сильно подумати , тож давайте все таки зберемо збори і все обговоримо. Я теж вважаю що краще зробити собі гарний виїзд в Старе Село з мінімальною розважальною програмою і запросити народ
Повідомлення відредагував Shaman - Четвер, 14.01.2010, 13:24 |
| |
|
|
| Химера | Дата: Четвер, 14.01.2010, 16:33 | Повідомлення # 13 |
 Лейтенант
| Шаман каже правильно.... моя думка на збори винести питання! Просто не всі мають змогу висловитись в неті тут на форумі, наприклад Олесь в якого нету немає... треба просто після тренування в неділю після свят зібратись в неділю і обговорити... ІМХО... Спасибі за увагу)))
-Татку а ти вип'єш відро води? -Та я що тобі кінь? -А відро оковитої? -Та я що не козак? Звичайно!
|
| |
|
|
| Цирі | Дата: Четвер, 14.01.2010, 18:38 | Повідомлення # 14 |
 Рядовий
| згодна в неділю в самий раз, напишіть список питаннь яки ми будем розглядати
|
| |
|
|
| Химера | Дата: Четвер, 14.01.2010, 19:12 | Повідомлення # 15 |
 Лейтенант
| День народження ТОВАРИСТВА бачиш Тарасе, я вже виправляюсь.... Далі думаю інфу по Битві Націй, якщо хтось її має.... І підготовка до фесту... Далі про те що ми плануємо на найближчий час...
-Татку а ти вип'єш відро води? -Та я що тобі кінь? -А відро оковитої? -Та я що не козак? Звичайно!
|
| |
|
|